Najnovšie recenzie zo sekcie Nabíjačky a štartovacie boxy
vyborny pomocnik
kvalita za rozumnú cenu
- mala
- lahka
- nabija gelove baterie
da sa s nou nabijat uplne vsetko od malych gelovych az po velke 220 amperove bat. nakladnych automobilov
- Zatial plne funkčný.
- Bol mi doporučený.
Bol mi doporučený.
Malá skúšobná doba pri tejto recenzií,
Produkt odporúčam.
Dobrá cena, za takýto produkt pýtajú v obchodoch ...
- vyborný technický popis čo to všetko robí
- v skutočnosti je to "hluché", popis v navode veľmi chabo zodpovedá skutočnému výrobku a nezodpovedá reklamnému popisu napr, o 6 fázovom nabíjaní a pod. Napr. doteraz som sa nedopatral, že čo znamenajú % na displey nabíjača alebo v akých prípadoch voliť rychlosť nabíjania a pod.
Sklamalo ma to.
- Dobrý pomer cena/výkon, priaznivý dizajn, nízka váha, priehľadný display, akustické upozornenie pri prepólovaní, atď.
- Zatiaľ je všetko ok.
Naozaj vydarená vec s dobrým výkonom a množstvom praktických funkcii za dobrú cenu. Má všetko čo nabýjačka má mať.
- je presne podla podla navodu
som spokojny.Mal som zapnutu ako udržiavač v -25°C mrazoch pred domom a kapacita neklesla.Aj som nabijal vybitu bateriu OK
Šikovná nabíjačka
- prijatelna cena dobre parametre pre mna velmi prakticka skvele ovladanie
pre mna vyhovojuce parametre
som spokojná,tovar kúpila som ako darček ale je perfektný
- presná ,bez nejakých závažných chýb
- žiadne
spokonjnost na 100%
- cena,vykon
nabijacka mi ulne vyhovuje
- Výborný prístroj, úplne vybitá 40 Ah batéria bola zrenovovaná za cca. štyri hodiny. Za výbornú kúpnu cenu 24,50 Eur (najlepšia na trhu) určite odporúčam.
- Malé,šikovné,dobre sa odkladá po použití.Ćo je dôležité,pri používaní sa neprehrieva,trafo vôbec nepočuť.Dielenské spracovanie na veĺmi dobrej úrovni.
- Chýba mi hlavný vypínač a podsvietenie ampermetra.
Je to výrobok pre domáce použitie,úplne postačuje.Chýba mi však hlavný vypínač a podvietenie ampermetra.Po záruke sa to dá bez problémov dorobiť.Je to vec vkusu.Za tú cenu je to velmi dobrá kúpa s perspektívou dlhej životnosti pri správnom používaní.
- kvalita a spoľahlivosť
Spokojnosť
- rozmery, váha,variabilnosť
- menší rázvor klieští (neroztiahnu sa naa kontakty baterie, pripájam ich na prívodné svorky).
Určito odporúčam.
dostačujúca kvalita na moje účely za rozumnú cenu
- Kontrola stavu batérie, nabíjanie pre široký rozsah typov batérii.
Nabíjačka kupovaná na základe skúsenosti z používania od známych. Pre vodiča kúpa na celý život.
- - ľahký,
- - dobrá manipulácia,
- - výborne vymyslené odkládanie káblov,
- - jednoduché ovládanie
- - výborný pomer max. nabíjací prúd / hmotnosť výrobku
- - možnosť použiť ako prevodník 230V na 12V na pripojenie autospotrebičov s konektorom pre cigaretový autozapaľovač v garáži či v domácnosti.
- - Vzhľadom na to, že akumulátory sa nabíjajú predovšetkým v období výrazného chladu, mohol výrobca použiť káble s gumenou, alebou silikónovou izoláciou. Stuhnutá umelá izolácia pri rozmotávaní káblov je nepoddajná a "narába" s celou nabíjačkou, pretože ide o skutočne ľahučký prístroj. Na druhej strane sa káble musia "zmotať", aby sa uložili do odkladacej kapsy. Ide však skôr o kozmetický detail.
- - ide o "múdry" prístroj ktorý oznamuje a varuje používateľa zobrazením chybových hlásení v tvare F01, F02...F06. Výrobca mohol napr. na prístrojovom štítku aspoň v angličtine uvisť význam uvedených hlásení. Takto je človek nútený pozerať do papierového manuálu a to hlavne preto, že nabíjanie akumulátora nieje nijako častá a pravidelná činnosť, medzi dvoma použitiami prístroja môže uplynúť i niekoľko mesiacov až rokov a výskyt chýb ešte niekoľkonásobne nižší. Málokto si asi zapamätá kód chyby a zodpovedajúci význam. Ako to už zvykne byť, 2x ju použijem, 2x ju požičiam a manuál sa kdesi "vstrebe"
Ide o slušný výrobok za dobrú cenu, ostáva iba dúfať, že použité súčiastky "Made in China" budú lepšie ako na počítačových zdrojoch, ktoré predovšetkým z dôvodu použitia nekvalitných elektrolytických kondenzátorov majú životnosť málokedy vyššiu, ako 3 roky.
Porovnaním pre a proti, pričom v polože proti ide skutočne o kozmetické nedostatky, získavame jednoznačný záver.
KÚPIŤ ! Pretože sa na zadnej strane nachádza zásuvka na 12V, nájde si tento výrobok miesto nielen v garáži.
PS: Neverte tým, ktorí tvrdia, že "TRAFO JE TRAFO, TO POBEŽÍ STÁLE", už som videl "značkovú" nabíjačku s trafom, ktoré malo vinutie z hliníkového drôtu a nebol to ani "Fejk". Čínsky inžinier dokáže ušetriť aj tam, kde by ste si mysleli, že sa už ušetriť ani nedá.... A dá sa vôbec nikde kúpiť nabíjačka do 100EUR, ktorá by nebola vyrobená v Číne?
Kvalitné prevedenie